Jeg hjælper ledere med at træffe bedre beslutninger, tjene mere og forblive på toppen

 

Lederudvikler, underviser og ekspert i opdatering af mennesket til den digitale tidsalder.

Gennem kortere eller længere forløb giver jeg topledere, specialister, ejerledere og personer i liberale erhverv inspiration og værktøjer til at udnytte deres potentiale bedre. De lærer at bruge deres tid mere effektivt og træffe bedre beslutninger. Resultatet er, at de forbliver på toppen og tjener flere penge. Og ikke mindst – bliver de gladere og lettere om hjertet.

Gennemprøvet effektiv metode

Siden 2007 har jeg arbejdet med undervisning samt udvikling og opdatering af mennesker. Mit største gennembrud kom i 2010, hvor det gik op for mig, at de gængse metoder til udvikling i højere grad stod i vejen for udvikling og var resultat af antagelser, der ikke længere galdt.

Siden da har jeg i praksis undersøgt forandringsmekanismer, smartere strategier og hvad der skal til for, at vi kan opdatere os selv kontinuerligt. Sideløbende har jeg udviklet og afprøvet nye forståelser, tilgange og værktøjer, der er let forståelige og giver øget potentiale og succes.

Jeg har oprindeligt en uddannelse som Bachelor of Science kombineret med studier på kandidatniveau. Herudover er jeg uddannet kropsterapeut og har arbejdet med kropsterapi og træning.

I et forløb hos mig bliver mine kunder ofte forundrede over deres eget potentiale

Få mit nyhedsbrev med artikler og tips, som kan inspirere dig til at få mere ud af dig selv og din organisation. Det handler om opdatering af mennesket til den digitale tidsalder.

Hvis forløbet havde kostet 10 gange så meget, havde det alligevel været alle pengene værd
Carsten Andersen
Ejer og direktør af PrinterGuys A/S
Det er Katrines fortjeneste, at jeg er den jeg er i dag. Nu er jeg helt vildt glad og tilbage i gear
Susanne Roug Kirchhoff
Advokat og partner hos Husen Advokater
Katrine er empatisk og utrolig fokuseret. Hun forener empati og forretningsudvikling
Naja Retbøll Petersen
Advokat og partner hos Husen Advokater

Få mit nyhedsbrev med artikler og tips, som kan inspirere dig til at få mere ud dit arbejdsliv og din forretning. Det handler om (indre energi) energimanagement, high performance og justering af mindset.